Winter Wonderland

Rabbit in the snow // 12.12.12

skjorte/commes des garcons for hm, kaninpels/stella nova, broche/graumann, nederdel/moss copenhagen, støvler/tods

Så blev det dagen d. 12.12.12 En historisk dato. December måned synes jeg flyver afsted og det er vildt at der kun er 12 dage til juleaften. Det betyder også at der snart er juleferie, det glæder jeg mig rigtigt meget til. Til at være sammen med familien og bare slappe af med god mad og hygge. Gør I ikke også det?

Her er jeg i et outfit fra sidste uge hvor jeg vovede mig ud i sneen. I den sidste stykke tid har skjorter været en favorit, brugt som base, så dem har jeg brugt flittigt. Det er enten som her med en vest udenpå, under en blazer eller under en trøje. Skjorten er en klassiker som bare ikke går af mode og man går ikke helt galt i byen med sådan en. Jeg har altid elsket at gå med skjorter, men jeg hader at stryge dem. Heldigvis har jeg en mand som går med skjorte hver dag, så når han vasker dem så tager han mine med og stryger dem tilmed. Det er luksus. Jeg kan ikke stryge hans skjorter for hans krav til hvordan skjorter skal være strøget er en videnskab 🙂 Så det lader jeg ham om og det passer mig egentlig også godt. Ha ha…

Min vest er en ældre sag fra Stella nova. Jeg kan huske at den blev ledt efter med lys og lygte i sin tid. Det endte heldigvis godt for fandt den til sidst i en butik i Jylland og fik den tilsendt. Jeg er stadig super glad for den selvom den har flere år på bagen. Det er en vendbar vest hvor den ene side er kaninpels og den anden side er med tweed. Elsker den er lækker lun og underspillet med de rå kanter i halsen.

Nederdelen er fra Moss Copenhagen. Surprise! 🙂 Dem vil jeg godt anbefale, de er dejlige at have på også går de bare til mange ting. Også koster de blot kr. 200,- det er altså en god pris. En perfekt gave til veninden her til jul måske 😉

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Nederdelen er virkelig lækker til dig 🙂

  Mine timer slutter desværre først den 21. og med eksamensstart den 3. er der ikke noget der hedder juleferie i min verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, jeg er også glad for den.

   ej, hvor ærgerligt. Jeg håber alligevel du får lidt tid og hygge med dine kære i juletiden.

   Hvad læser du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nederdelen klæder dig virkelig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter Wonderland