Til det inderste

Winter Wonderland

guldstrik/zara, skjorte/hm men, tørklæde/acne, nederdel/moss copenhagen, støvler/tods

Et outfit fra sidste uge hvor jeg fik taget billeder af dagens. Det bliver sværere og sværere at få taget dem fordi det sner og bliver tåget, det bliver også tidligt mørkt. Alt sammen noget som ikke gør det let for mig at få taget billeder. Hvis I følger med på bloggens Facebook side, så bliver dagens eller udsnit af den, vist mere hyppigt derinde. Jeg synes i hvert fald det er mega hyggeligt med alt det sne. Især i år nyder jeg det, også selvom jeg skal rydde fortovet for sne et par gange om dagen. I går fik JP en ny kælk i adventsgave og det kom på et tørt sted, især fordi hans egen kælk gik i stykker. Så han har været på den store kælkebakke med hans veninde. I går var de og jeg til jule svømme afslutning, dem som følger bloggen på facebook har nok set billeder, så gik det lidt vildt for sig. Næsten alle svømmetrænere blev skubbet  vandet. Jeg var ikke i vandet, men nød synet mens jeg spiste mig mæt i æbleskiver med marmelade og flormelis. Hjemme ventede manden ellers med marineret andebryst i bedste wokstil. Mums det var/er godt. Jeg fik rester med til frokost i dag.

Her lykkedes det mig at få taget et dagens hvor jeg i en guldstrik sammen med den nye nederdel fra Moss Copenhagen. Det er sort at fange dens fine detaljer med det draperet stykke, men den er sort, og magen til de to andre i boudeaux og grå meleret. Gode basis nederdele som jeg vil komme til at bruge rigtig meget.

Mine støvler fra TODS er uundværlig om vinteren, så de er en klar favorit på denne årstid. De går til det meste og man behøver ikke at have skifte sko med på jobbet. Jeg har leggings på, jep leggings. Det er fordi jeg godt kan lide at have tykkere strømper på så jeg kan holde varmen på fusserne.

Det sidste billede blev valgt fordi det ser ud som om jeg har en stor hvid plet på panden. Kameraet fangede lige i det øjeblik snefnug var lige foran panden på mig. Sindssygt ramt og sjovt! Vi taler om split sekunder fra snefnugget er foran mit fjæs og falder ned.

Jeg er vild med sne i år. Hvad siger I?

SignaturChau

10 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til det inderste