Glædelig bagjul - og masser af udsalg

ZARA Boots – Yes or No?

Jeg var i København i går for at returnere et par sager og bytte en enkelt gave. I samme moment  benyttede jeg mig lige at kigge lidt på udsalget i byen, nåede dog kun at ose i H&M og ZARA. Jeg fandt dog kun de her støvler i ZARA. De lå helt alene og skreg på mig 🙂
Det er ikke første gang jeg ser dem, spottede dem allerede i sommers hvor de kom ud i butikken. Der var de lige på nippet til at komme hjem. Men det var om sommeren, og støvler var ikke lige det  jeg tænkte på at købe og støvler var heller ikke lige det der stod lige for som et must. Men jeg synes de var ret fine og jeg fortrød selvfølgelig  at de ikke kom med hjem, da jeg en rum tid efter så hvordan Columbine Smille rockede dem. Men der var støvlerne allerede udsolgt både i butikkerne og på nettet. Damn! You snooze you loose…

Men i går eftermiddag lå der lige et par helt alene på hylden. Og denne gang kom de altså med hjem. Men så kommer jeg altså i tvivl… 🙂 om jeg skal bruge pengene på noget andet i stedet for, for hvor mange støvler kan man have?? 🙂
Jeg føles nemlig ikke så længe siden at et par Isabel Marant Dicker støvler, Smilla boots , MMM boots for H&M, Isabel Marant Bazil sneakers  flyttede ind i garderoben. I julegave fik jeg et par længe ønskede støvler af manden og JP, som jeg ikke har taget i brug endnu. Så dukker spørgsmålet op… “burde jeg bruge pengene på noget andet”? Hvad mener I?

Jeg forsvarer det lidt med at de er på udsalg og at de ikke minder om nogen af mine andre støvler. De kan bruges til nederdele og jeans. Kan godt lide at de er spidse, enkel og ret cool. De er lidt statement støvler samtidig med at de giver lidt højde til bette mig. Så Yes or No?

Se lige Columbine nedenfor. Det er 2 super fine outfits, især hendes taske vil jeg gerne have. …..Og giv mig samtidig hendes stænger 😉

foto: alle fra columbine smille

SignaturChau

16 Kommentarer

 • kia

  BEHOLD dem. Shit, de er lækre. Dem vil jeg også have! Hvad gav du for dem på udsalg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de er ret fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er ret fede:-)
  En keeper, hvis de er af ægte læder – blot min mening;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Desværre er det ikke læder, kun indersiden af dem. Så klart det plejer også at afskrække mig, når det ikke er læder, men på den anden side er de nemme at vedligeholde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes absolut ikke de er pæne, så jeg ville finde noget andet 🙂 Men stil er jo forskellig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Du har ret, stil er forskellig 🙂 og de er også meget anderledes end det jeg har i forvejen. Men måske derfor vil jeg prøve noget andet. Kan godt lide deres lidt rå udtryk samtidig med at de er feminine med den spidse snude. Jeg har kun prøvet dem hjemme men de føles rigtig behagelig at gå i, hvilket er et stort plus.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Chau
  Synes de er übercool og jeg ville klart beholde dem (har allerede fået ideer til hvordan jeg kunne bruge dem, tiltrods for at det ikke er mine) så hvis du fortryder og vil sælge da please mail mig mus.
  Kæmpe knus fra Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er glad for du kan lide dem. Lad mig høre dine idéer 🙂 jeg skal nok maile dig hvis de ikke bliver hos mig.
   knus, C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Helt klart et YES herfra;) Synes de er fede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak for din mening. Synes også de er ret fede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Skulle liiige kigge et par ekstra gange på billederne, kender du det? 😉 Men endte faktisk med at synes, de er smadderfede og anderledes på den lækre og rockede måde. En keeper, altså, hvis du spørger mig 🙂

  Klem, Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, det kender jeg godt 🙂 nogen sager skal man lige se en ekstra gang på. Fedt du endte med at kunne lide dem for synes også som dig at de er anderledes på den lækre rockede måde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig bagjul - og masser af udsalg