Tern på tern på tern

Burgundy Leather x 2

Det er ingen hemmelighed at jeg er vild med farven burgundy/boudeaux og læder. Og når der så i en high street butik samtidig kan tilbyde begge sager i en, så blev der sagt haps haps. Det er ikke det eneste som er røget ind i den senere tid i denne lækre farve. Sidste år fik jeg et cashmere tørklæde, et par bukser, striktrøje og hætte trøje. Faktisk er de 2 ovenstående sager også kommet ind sidste år. Har bare ikke nået at få vist det her på bloggen.

Læder nederdelen er fra H&M Trend, snittet er en klassisk pencil nederdel. Jeg har luret på en tilsvarende model i læder sidste sommer, men længden på den var desværre ret lang til mine hobbitben. Det fungerede ikke på mig. Men så kom den senere på året i en lidt kortere version samme snit, så sagde jeg altså haps haps. Planen er at jeg vil sætte den højt i taljen sammen med en ternet skjorte og sneakers.

Handskerne er i læder, foret og til en pris kr. 179,- De er virkelig lækre bløde, så røg der altså også et par til min svigermors mor. Jeg købte dem i sorte til hende og hun blev så glad da hun fik dem juleaften. Jeg mener stadig at handskerne kan fås i butikkerne. Desværre er nederdelen nok long gone.

Jeg har fundet en anden lækker nederdel lige her.

 

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tern på tern på tern