Kokostoppe

I love my wallet

På forunderlig vis har jeg helt glemt at vise Jer min “nye” pung fra Mulberrry, som jeg fik i min sommerferie. Så hellere sent end aldrig, right? 🙂 Der er en sjov historie med denne pung og nu har jeg haft den i 6 måneder og jeg er simpelthen så glad for den. Den er ikke en erstatning for min ACNE pung, som jeg stadig har og glad for. Men jeg har faktisk brugt denne pung uafbrudt siden jeg fik den.

Første gang jeg så pungen var i London på vores sommerferie. Jeg var ubeslutsom da det var den første forretning vi var i, da vi var der, og jeg tænkte at holde lidt på pengene. Ville ikke bruge dem i den første butik vi kom i :-), og tænkte det ville være en god idé lige at tænke over det. Det skulle ikke være et spontant køb, som jeg måske ville fortryde. Manden synes jeg skulle købe den, men jeg ville lige tænke over det. Men efter et par dage i London, kunne jeg mærke at jeg ikke kunne slippe den ud af mit hovedet. Så dagen inden vi skulle hjem spurgte manden om jeg ikke ville have pungen, og så måtte jeg indrømme at den faktisk havde luret i baghovedet hele tiden 🙂 så vi skyndte os alt hvad vi kunne for at nå butikken inden lukketid. Vi nåede det, men jeg blev slemt skuffet fordi ekspedienten fortalte at de havde solgt den. Arghh.. æv! Som så meget andet i livet “when you snooze you loose”

Heldigvis havde vi et par dage i Århus i vores ferie, så i min sædvanlige rute igennem ynglingsbutikkerne var jeg lige forbi Mulberry. Og tænk der lå der lige en så fin i montren. Ihh…jeg var lykkelig 😀 pungen er fra deres Catwalk Collektion, som er en limited udgave. Det er deres klassiske long locked purse, som de altid har i kollektionen. Men i denne udgave har de tilført lidt ekstra med de små fine “kniplinge” rundt omkring pungen og ved låsen. Den er klassisk og meget feminin. Ligesom med ACNE pungen fylder den ikke meget, men er meget rummelig.
Nu har jeg brugt den non-stop i mere end 6 måneder og den er stadig lige så fin som da jeg fik den 🙂

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokostoppe