Shopping Leather Pants

Mit julefrokost outfit

skjorte / zara, læder bukser / hm trend, booties / rupert sanderson

Sådan så jeg ud i fredags hvor jeg var til forsinket julefrokost middag. Mit outfit er en gentagelse af en julefrokost for 2 år siden. Faktisk havde jeg præcist det samme på til en julefrokost hos Trendsales. Vildt at tænke at det er mere end 2 år siden jeg fik købt mig de her røde læder basser. De er stadig et hit hos mig og  de har været flittigt brugt, også dagligt. De har bare holdt faconen, slet ikke udvidet eller givet knæ som læder bukser tit gør efter brug. Det blev en hyggelig aften og ikke så sent for mig, da vi have en stram plan for weekenden. Vi har været et smut forbi Risskov for at se vores lille niece. Hun er så fiiin. Bliver helt skruk …. ahh..og dog 😀

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping Leather Pants