Today in cashmere and buckled boots

New In // Sømandsjakke

Jeg har ikke fået vist Jer min nye sømandsjakke, som jeg fik ind af døren for et par uger siden. Den var sat ned til halv pris og med en rabatkode oveni, så blev den klikket hjem. Den er i uld og havde de kedeligste knapper, men dem har jeg skiftet ud med nogle andre. Det hjalp gevaldigt. Utroligt hvad et par knapper kan gøre. Jeg skal nok vise Jer hvordan den ser ud med de nye knapper. Så et godt råd som jeg engang fik fortalt er, hvis du har et stykke tøj som du vil have piftet op eller ændret på, så er knapper en let tilgang. Jakken her i øvrigt fra H&M LOGG 🙂

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today in cashmere and buckled boots