Favorit hudpleje produkter

Today in cashmere and buckled boots

Så lykkedes det mig i dag at få taget et outfit billede i hel figur. Det er stadig bidende koldt udenfor, så jeg vover mig helst ikke udenfor uden overtøj. Men jeg har fint kunne holde varmen i dag i min oversize cashmere trøje. Et par af pigerne herude har frosset, but not me 🙂 Den er bare så genial synes jeg, elsker cashmeren som er fantastisk blød og varm og at den oversize. Perfekt til de dage hvor man føler sig oppustet.

Mine støvler fra ZARA, er jeg altså også meget glade for. Min kollega stak lige fødderne i dem og nu craver hun dem. Hun vil gerne købe dem af mig når jeg vil af med dem. Men der står allerede 2 foran hende som er ivrige arvtager 🙂

Med disse ord vil jeg ønske Jer alle en rigtig god fredag aften og weekend! Det er skønt at det er weekend. Vi får igen besøg af min bror og mine forældre til hjemmelavede burger med hele molevitten og pommes frites. Også skal vi bare hygge. Jeg tror vi tager en omgang Africana spil 🙂 hygge hygge.

maison martin margiela cashmere turtleneck

ZARA buckled boots

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Åhh – Jeg er mere end misundelig på både strik og støvler! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er også meget glade for begge dele 🙂 Cashmere synes jeg dukkede op på udsalg på hm.com…tjek siden ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Kan du mon linke til den fine strik? Synes ikke den er til at finde! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Grunden til du ikke kan finde den er at den er udsolgt. Den er fra deres samarbejde med Maison Martin Margiela, så den er desværre udsolgt. Måske kan du finde den på TS.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit hudpleje produkter