Wearing Leather Skirt

TREsemmé Event

Forleden aften var jeg forbi Salon Monsoon på Frederiksberg hvor jeg var inviteret ind for at prøve den nye Keratin Smooth serie fra TRESemmé. Jeg fik vasket og stylet mit hår, og jeg må sige at det virkelig føltes helt lækkert og blødt bagefter. Under vask fik jeg en maske i håret og samtidig fik jeg hovedbundsmassage. Det var skønt. Det var også vældigt hyggeligt at møde en masse andre søde piger, mange af dem kendte jeg i forvejen så går snakken altså 🙂 Man når desværre ikke at få sludret med alle, men det er også bare rart at møde kendte ansigter.

I går undlod jeg at vaske håret om morgen, for det var jo rent fra aftenen før og det sad stadig fint 🙂 mine kolleger kunne se at der var noget forandret. I dag har jeg vasket håret som jeg plejer og det er stadig dejligt blødt. Jeg har blot taget lidt af olien i håret og den er skøn, så den er jeg sikker på bliver et hit.
I det hele taget glæder jeg mig til at prøve de nye produkter selv.

Her billeder fra aftenen.


SignaturChau

2 Kommentarer

 • Hej Chau, det var så hyggeligt at få talt med dig i mandags, og sikke fine billeder du fik taget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Jasmina,
   Det var rigtigt hyggeligt at hilse på dig igen. Du var så fin med dine slangekrøller 🙂
   knus, C

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing Leather Skirt