TREsemmé Event

Wearing “Isabel Marant” from top to toes

Det slår mig at alt mit tøj her er fra “Isabel Marant”,  fra top til tå. Det er også et af mine favoritmærker og havde jeg rigtig mange penge, så var der røget mere ind derfra i garderoben. Desværre har hendes populariten og hype betydet at hendes priser i de sidste par år er steget med ca. 30%. Træls! Men hun er god til at ramme plet sæson efter sæson og lave tøj som kan bruges på kryds og tværs, som kan bruges i hverdagen. Og folk betaler gerne for det, incl. mig selv. Jeg vælger dog de dele, jeg synes kan holde i mere end én sæson. Eksempelvis synes jeg at hendes western tema var flot, men jeg vil altså ikke betale flere tusinder for et par cowboystøvler eller westernskjorte jeg kan finde i samme stil i en highstreet butik eller i genbrugen.
Og så er der delte meninger med hendes sneakers og der har været en del snak om at de kun ville holde en sæson. Jeg er stadig hook på dem og vi går allerede ind i 3. sæson med dem. Der er igen lavet nye versioner med dem og de er altså også skønne. Så indtil videre har populariteten ikke været afvigende, tværtimod. De bliver revet væk lige så snart de rammer hylderne og ellers har ventelisterne været lange.

Det hænder der er nogle ting jeg skal vænne mig til, men lige med de her sneakers var jeg  hook første gang jeg så dem. For mig er de nærmest skabt til mig, som elsker sneakers, men som ikke kan holde ud af at gå med de flade i længere tid. Og med hælen på ca. 4,5 cm er det perfekt, samtidig med at det giver lidt højde til bette mig. De er vildt behagelig at gå i og de foretrukne fodtøj når jeg skal i København. Mest fordi der er brosten også kan jeg holde ud at gå i dem en hel dag.

Så jo hendes tøj og sko er dyre, men når jeg tænker over hvor glad og hvor meget jeg har brugt dem kontra så meget andet jeg har købt. Så er det gode fund efter min mening. Hvad med dig er du fan af Isabel Marant?

SignaturChau

10 Kommentarer

 • Jeg er nok generelt ret splittet omkring det mærke – noget af det er to die for og noget andet er helt ude i skoven, synes jeg. Men Jenny-støvlerne er jeg helt forelsket i. Første crush kom, da jeg så dem i sort ruskind og kun havde den ene anke, at sålen ikke var sort – anden del kom, da jeg pludselig fandt dem i sort læder med sorte såler <3 .. De skal hjem til mig en eller anden dag, men prisen taget i betragtning kommer der desværre nok til at gå lidt tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, sådan har jeg det også med mærket. Men heldigvis da…for ellers var det da gået helt galt. Det er farligt at forelske sig i noget. Jenny støvlerne ser også vildt behagelig ud.
   Håber de engang kommer hjem til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt outfit og rigtig fede sko! 🙂
  http://www.regitzeløkke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg elsker også IM og ville gerne eje mere, men det går IKKE på en pædagogløn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er også lige som dig vild med hendes ting, men man bliver nødt til at prioritere. Jeg tænker også rigtigt meget over om det er noget jeg vil komme til at gå med. Der er meget af hendes sager som er fine. Eksempel vis hendes pumps fik jeg prøvet og de sad perfekt på foden, men de var alt for høje til at jeg ville få dem brugt nok 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TREsemmé Event