I WANT THESE A. WANG SANDALS

WEARING THE PERFECT LEATHER PANTS & RED SHOES

strik/2nd hand, læder bukser/hm trend, stiletter/oliva monis, ur/pilgrim

Det milde vejr i går gav mig lyst til at smide sokkerne. Det var simpelthen så dejligt med solen og i det hele taget meget forårsagtigt i vejret. Skønt! Så det var stiletterne som var udgangspunktet for dagens outfit. Så kom striktrøjen, for den synes jeg går godt til de røde stilettter og til sidst røg læderbukserne på, så outfittet blev lidt råt og fik mere kant. Læder bukserne er jeg meget glade for. De er rare at have på og kan nemt dresses op og ned. De er bare underspillet cool og har lige det der fierce, jeg godt kan lide uden at blive for meget. Så hvis du ikke i forvejen har et par i garderoben, så vil jeg bare sig at det burde være din næste investering 🙂
Stiletterne er en gave fra manden, og dem har I også set rigtigt mange gange på bloggen, de har været på her, her og her.  De er lidt i stil som de her fra Isabel Marant. De trænger snart til at komme til skomageren og få sat nye dutter på.

Mit overtøj var min Diego frakke fra Isabel Marant og tasken Bumbag fra Yvonne Koné. Det kom ikke med på billedet, så det må I forestille Jer til 🙂

SignaturChau

12 Kommentarer

 • OMG this entire outfit is gorgeous, I just love your leather pants and those sweet red shoes. You look great 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du glad for dine læderbukser fra H&M Trend? Overvejer dem nemlig, for de virker så dejlig stretchy. De er bare ret korte til mig, går kun til anklerne. Men det kunne nu også være ret fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej søde,

   ja, jeg er meget glad for dem. De er super dejlige at have på. I det hele taget har jeg været ret tilfreds med lædersagerne fra H&M. Mht. længden, så er det super feminin at vise lidt ankel med stilletter til sommeren 🙂

   kh C

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for svar, fandt en rabatkode og har faktisk bestilt dem! Da jeg prøvede dem i butikken synes jeg dog at syningen ved knæet var lidt stram, så det håber jeg ikke den er på dem jeg har bestilt, for den giver sig jo nok ikke det store :-/ Men hold op hvor er de lækre og behagelige i kvaliteten i forhold til dem jeg har fra Selected, som slet ikke er stretchy og derfor ikke så behagelige at have på. Og du har ret, det er ret fint at vise lidt ankel, og det fungerer faktisk også fint til ankelstøvler, hvor der jo ikke skal være for meget “stof” for neden. Glæder mig til at modtage dem og håber de passer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   ej hvor lækkert med en rabatkode. De er nemlig super bløde og smidige. Dem bliver du helt sikkert glad for. Jeg synes nemlig også at andre mærker jeg har prøvet har været alt for grove og stive i læderet.
   Det eneste jeg ærgrer mig over er at jeg ikke fik dem købt for længe siden for der kostede de nemlig kun kr. 1200,- men synes ikke lige jeg stod og manglede dem i sin tid. Nu er de desværre steget i pris men nu købte jeg dem alligevel. De er det værd synes jeg. De kan redde en tøjkrise på nul komma fem. glæder mig til at se dig i dine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja de er godt nok dyre, men med rabatkoden blev det 1350, og det er mere rimeligt. Læderet er lige så lækkert som på de meget dyrere modeller, og ja de billigere er tit meget stive og grove. Undtagen dem jeg har fra Asos, de er superlækre i kvaliteten og koster under 1000! Tror faktisk kun jeg gav knap 800 fordi der var rabat, virkelig et kup 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Du er heldig med rabatterne 🙂 næste gang du har en kode. Vil du sende den til mig? 😉 krammer herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yes, det skal jeg nok. H&M har 25% lige nu hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev (bare brug en anden adresse end den du sikkert allerede er tilmeldt med) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Du er så smart. Men jeg har ikke andre adresser, så skal jeg bruge firma adressen her 🙂 hmm…kan jeg tillade mig det. på den anden side er det jo smart, så kan tøjet blive leveret hertil.
   Er der noget derinde lige nu du synes der er værd at bruge en rabatkode på?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe 😉 Ja mon ikke det går, du kan jo bare melde det fra igen når du har koden 🙂 Jeg kan anbefale leo-sandalerne som jeg viste på bloggen forleden og denne taske http://www.hm.com/dk/product/09510?article=09510-A De er begge superfine og i ægte skind 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   😉 de er fine sager. Tasken er rigtig fin, men jeg kender mig selv, jeg får den ikke brugt. Den er bare lidt for fin og for lille til mit behov.
   Gemmer de 25% til en anden god gang. Tak for tippet søde 🙂

   ps. jeg har forresten købt kashmir tørklædet i sort som de har derinde. Til 25% på et tidspunkt jeg fik en kode 🙂 Det er virkelig lækkert i tynd florlet kashmir.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANT THESE A. WANG SANDALS