IN MY LAZIO

BLACK AND SOME RED

silketop/paul&joe, blazer/monki, nederdel/isabel marant, lazio støvler/isabel marant, watch/michael kors

Det har været så skønne solskinsdage og jeg glæder mig hver dag til at komme udenfor. Igen har jeg mine Lazio støvler på. Dem kommer I altså til at se tit her på bloggen, håber I kan leve med det 🙂

Jeg er allerede i gang med at spare op til næste lækre item. Der er nærmest gået sport i det. Læs mit indlæg her om hvorfor og hvordan jeg sparer op. Det er ikke sådan at jeg bliver helt fanatisk og ikke bruger penge overhovedet fordi der skal spares op. For det ved jeg, at jeg ikke kan og der skal også være plads til lidt spontant køb. Foreksempel i weekenden brugte jeg en mindre formue på en kosmetolog, lækre hudprodukter og har også købt lidt basis sager. Viser dem snart. Men det jeg nok vil sige er at der er kommet mere fokus på hvad jeg kaster mine penge efter.

Har I et shoppebudget eller shoppeplan? så del gerne ud af den … alt inspiration er guld værd.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN MY LAZIO