PSST! - & OTHER STORIES

BLACK WEDNESDAY

bluse/hm, nederdel/bzr, bælte/inwear, støvler/bianco, ur/michael kors

Mit tøj er sort på sort. Og selvom det hele er holdt i sort, synes jeg stadig at det er ret feminint. Jeg havde en leverandør på besøg, en af dem jeg har en god dialog med. Han synes jeg så tjekket ud 🙂 ha ha… Sådan ser jeg da altid ud 😀

Det hele er af ældre dato. Nederdelen er i pencil snit, og en af favoritterne på jobbet. Den har lige det der klassisk herrebukse stil over sig og kombineret med en feminin top i victoriansk stil med blonde giver det en fin kombo i min verden.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PSST! - & OTHER STORIES