NEW IN // TERMA LEOPARD JACKET

GREY LEOPARD IN THE SNOW

leo jakke/vero moda, boyfriend jeans/hm, t-shirt/the dragon kollektion, bælte/closed, sneakers/isabel marant

Det er super skønt vejr med høj sol og blå himmel. Sneen er stadig super smuk. Det er weekend, og ikke nok med det så har jeg også ferie…juhuu…det er saftsuseme dejligt. Manden har desværre ikke ferie op til påske, så det bliver bare JP og mig som skal hygge. På tirsdag har jeg en hel dag for mig selv for JP har en fødselsdagsaftale hele dagen.  Selv har jeg endnu ikke besluttet hvad den skal bruges til. Det er bare skønt for mig at vide at der ligger en hel dag for mig selv, til lige hvad jeg har lyst til. Det er ikke tit at jeg har sådan dage, så totalt luksus. Måske en tur til København, nogen som vil joine? 🙂 Påsken byder også på fødselsdag for hele familien, familie påskefrokost og middage og så skal JP og jeg se det nye akvarium “Den blå Planet”. Der er garanteret bugnende af mennesker derinde, som også skal det, og sikkert noget jeg fortryder 😉 men nu er billetterne købt og JP glæder sig til det.

På billedet har jeg min nye leopard jakke på. Den er virkelig skøn, dejlig let, varm og elsker den er længere bagtil. Quilt er klart en af de tendenser jeg har taget til mig, fordi det er let og varmt, samtidig kan jeg godt lide det lidt arbejds/sporty look det har. Jeg har i forvejen denne sorte, som jeg er meget glad for. Jeg bruger jakkerne nu indendørs og under min jakke, nå det er rigtig koldt udenfor.

Rigtig god weekend og ferie (hvis du også har det) Hvad har du af planer i påsken?

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // TERMA LEOPARD JACKET