TODAY IN AN OLDIE GOLDIE

NEW IN // TERMA LEOPARD JACKET

I går eftermiddag var jeg inviteret til hyggelig påskehygge af KLIX KOMMUNIKATION  Ligesom sidste år var der dækket op med lækre cupcakes og chokolader og snakken gik, vældigt hyggeligt. Vi fik lov til at vælge og vrage mellem tasker og sko/støvler. Luksus! Her mødte jeg bl.a. Rikke og vi fik virkelig sludret om mange ting. Rikke havde bl.a. denne fine leopard printet jakke på, som jeg selvfølgelig faldt for med det samme, hvilket ikke er nogen overraskelse. Jeg er jo en sucker for små jakker, med leo print og quilt, what not to love. Ikke nok med det så er den fra Vero Moda. Win! Så på vejen hjem tog jeg et smut forbi centeret og blev en leopardjakke rigere. Jeg prøvede den i str. S og XS, men synes XS sad pænest. Synes den er så fin med de skrå lommer og den faktisk er længere bagtil end fortil så den går ned over lænden.

Jeg har den på i dag og alle mine pige kolleger er ellevild med den og skal have den 🙂 det kan være farligt at gå til event for mig. Man kan nemt blive fristet. Men ligeså farligt for mine kolleger at have mig gående på kontoret 😀 Er du også fristet, klik på billedet og klik den hjem.

SignaturChau

5 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY IN AN OLDIE GOLDIE