BLACK AND SOME RED

NEW STUFF ON TRENDSALES

Jeg er i gang med forårs rengøring af min garderobe for har konstateret at visse ting i min garderobe bare ikke bliver anvendt nok. Og det er faktisk synd for mange af sagerne er virkelig fine. Så nu røg der lige lidt mere til salg. Der er bla. de fine læder sandaler fra ACNE, kjole med skater underdel fra COS eller de fine sølvstiletter perfekte til denim jeans. Kig forbi og find mærker fra bl.a. Acne, Cos, Zara, H&M Trend, Filippa K, Notabene m.m.
Kig forbi min Trendsales profil her

Du er også meget velkommen til at skrive en mail til mig, hvis der er noget andet du er interesseret i end det der er på min profil til salg.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK AND SOME RED