SUNSHINE AND SNOW

SIMPLY BLUE

cashmere trøje/mmm x hm, støvler/tods, ur/michael kors

Weekenden bød på helt fantastisk solskinsvejr, dog til tider blæsende. Men det blæste vi på, da vi valgte at tage en lang cykeltur. På vejen hjem fik vi medvind…huhej…det gik stærkt. Jeg fik tilbagelagt ca. 15 km på cykel. Det er ingenting i forhold til dengang manden og jeg boede i indre København, men nu hvor vi er flyttet ud i forstaden så er det sjældent at jeg kommer på cyklen. Maks. et par gange om ugen, men det er småture. Jeg elsker at cykle og kan godt savne det. Det er en fantastisk måde at transportere sig på, samtidig med at man får luft og rørt sig.

Her er jeg i et simpelt men yderst behageligt outfit. Det er igen i min oversize cashmere trøje, som ren ud sagt er sikker vinder når jeg bare gerne vil have det let og rart. Håret er gemt under den store rullekrave, så er der samling på det 😉

SignaturChau

8 Kommentarer

 • Jeg er stadig enormt misundelig over den strik 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Gabriella

  Hej Chau. Lige et ude af kontekst spørgsmål; kunne du være interesseret i at sælge dine acne track?

  Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Simone,

   Jeg er lidt nysgerrig, men hvor har du hørt at jeg har TRACK?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Gabriella

   Via https://thetiger.dk/2013/02/wishlist-acne-track-boots/ inlægget. Og da jeg også bruger 36 (35 i acne for det meste) tænkte jeg at det var værd at høre dig ad. 🙂 Hvis du altså stadig har det dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, det er rigtigt. Men et er at de står på min wishlist er jo ikke altid ensbetydende at jeg har dem 🙂

   Men jeg vil gerne røbe at jeg har fået dem 😀 og de er i str. 35. De er helt nye og endnu ikke luftet. Har spenderet 3700,- for dem plus forsåling (så fik jeg lige en p-bøde på 650,-
   oveni) æv!. Jeg har ønsket dem i lang tid så selvfølgelig vil jeg ikke af med dem. Ihvertfald ikke nu måske engang i fremtiden.
   Skynd dig at bestille dem i str. 35 i ACNE for de er netop kommet på lager igen på deres ACNE online, har været udsolgt derinde længe. Jeg har været skrevet op til dem 4 steder og 3 af stederne kunne ikke skaffe dem i str. 35.
   Var heldig at få fat i et par. Vil råde dig til at bestille i str. 35 da de går hurtigt.

   Held og lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Gabriella

   Du skrev i indlægget at du havde bestilt dem, derfor jeg antog at du havde dem. Men tak for svaret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jep og nu er de endelig landet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNSHINE AND SNOW