New in // acne track

friday in lazio boots

cashmere strik/moss cph, nederdel/hm trend, lazio støvler/isabel marant

Hvor forsvandt solen lige på billederne?? Det har ellers været en super flot solskinsdag det meste af dagen. Nå, men sådan så jeg ud i dag. Strikken kender i, fik den i efteråret. Den er bare skøn i cashmere og med striber. Love! Nederdelen er en ældre sag fra Trend. Elsker at den er i blonde lag på lag i en kraftig kvalitet. Jeg fandt den på udsalg og var egentlig meget i tvivl, men siden da har jeg været super glad for den. Og nu hvor skater nederdele er oppe igen, er den et andet alternativ. Kan godt lide at den har et girly look og blonde går bare aldrig af mode.
På fødderne har jeg mine elskede LAZIO støvler på, de er ikke blevet luftet så meget. Skind og pels går bare ikke så godt sammen med sne, vel? Så i dag blev de luftet og bekræfter bare at de var et godt køb. Jeg går godt i dem, også er de bare så sindssygt flotte.

Kan I alle have en dejlig fredag aften! Jeg hygger mig foran fjernsynet med en skål slik sammen med min familie. I morgen skal jeg til København og mødes med en veninde. Er du nysgerrig i hvad jeg skal? så følg mig her:

Følg mig på instagram chauthetiger og på facebook

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // acne track