new in // leather skater skirt

Love Leather

lædernederdel/hm trend, hoodie/hm the dragon kollektion, t-shirt/ganni, cashmere tørklæde/avia, alma støvler/acne

Jeg har noget med læder og det er ikke for at lyde kinky. Men læder er bare et materiale jeg gang på gang falder tilbage til og synes er et fantastisk materiale. Det med læder er at det bliver pænere, jo mere det bliver brugt, lækkert at røre ved og kan opgradere et hverdagslook uden at blive for meget 😉 og det synes jeg denne nederdel gør.

Sådan valgte jeg at style min nye læder nederdel sammen med en enkel grå t-shirt og en hættetrøje. T-shirten kan du forresten få sammen med EUROWOMAN magasinet denne måned. T-shirt er onesize, fås i gråmeleret og hvid. Jeg købte dem begge 🙂
Tørklædet i 100% cashmere er nyt (kommer i separat indlæg) . Jeg valgte at sætte Alma støvlerne til for jeg synes støvlens revet ruskind skaber en fin balance med nederdelens rå læder.

Hav en dejlig mandag aften!

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Jeg er simpelthen også blevet så forelsket i læder, kan slet ikke få nok af det! 😀

  Det er bare det lækreste materiale, og jeg elsker den rå dimension det giver til et outfit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Også jeg, men det har du nok set på bloggen. Der er røget en del læder ind på det sidste 🙂

   Enig, det er lækkert materiale. Jep, det giver nemlig lige det der fiercenes uden at blive for meget.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in // leather skater skirt