Snapshots fra weekenden

Monday

army jakke/monki, ternet skjorte/zara, grey skinny/zara, bælte/2nd hand, lak stiletter/notabene

Hej alle, Så er foråret vist kommet…åhh så nej, ikke helt alligevel. Det var fantastisk i søndags, men om mandagen vendte det og blev gråt det meste af dagen. Heldigvis klarede det op og blev ret hæderligt om eftermiddagen. Så lidt forår er der kommet, men der går nok lige lidt tid før jeg tager de flagrende bløde stoffer i brug med bare ben. Alligevel var det altså skønt at kunne have bare fødder i stiletter igen. Skønt at de endelig kommer ud lidt ud efter en lang og kold vinter.

Jeg har mine nye stiletter på, er meget glad for dem. De er med de perfekte heels og nuancen er jeg vild med. Har længe villet have et par stiletter i nude og lige de her er mere end bare et par nude synes jeg 🙂 elsker dem. Nu varer det ikke længe før de andre stiletter bliver fundet frem og de skal på fusserne og det skal være med bare fødder i dem 🙂 det kan jeg bedst lide. Hvad med dig – er dine stiletter fundet frem?

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapshots fra weekenden