remember devo?

My saturday

Mødtes med min søde veninde Pernille ved Nørreport og var et smut forbi Torvehallerne. Det er altså et ret fedt sted og fik handlet lidt. Til frokost besluttede vi os for sushi. Desværre efter en ret ringe service, vi fik på spisestedet Sushilovers, fra en servitrice forlod vi altså stedet, til trods for ejer og jeg altid hyggesnakker når jeg kommer der. I der følger mig, ved også at det er et sted jeg elsker at komme, men bare ikke til dårlig service. Bad luck, men jeg vil bare ikke finde mig i dårlig service og heller ikke min veninde. Hey, der er rigelig med gode spisesteder i København, så vi tog benene på nakken 😀 Ejeren så undskyldende ud, men better luck next time. Hvad med Jer, finder I Jer i dårlig service?

På vores tur var vi forbi Notabene. Her var der et par nude farvet lak stiletter, jeg bare måtte prøve 🙂 Kan I ikke godt forstå det?  Nedenstående støvlet har jeg også øje for, for de er nemlig opkaldt efter min søde veninde Camille. Tænk at få opkaldt et par støvler efter en. Wow! Det må være ret fedt at få opkaldt et par støvler i ens navn:-) De er så fede, desværre var de udsolgt i min str. i den sorte.

Mit outfit med overtøj på og mine nye Track støvler. Travede rundt med dem i København og de er bare sagen. (se ekspedientens udtryk 🙂 forestiller mig hun tænker: endnu en blogger. Hun var iøvrigt super sød)

Vi tog videre til sko lagersalget i Rosengaarden, som blev anbefalet af ekspedienten 🙂 faktisk noget jeg ikke gad, for de sidste par gange jeg har været til det, har det været skuffende. Men ikke denne gang. Oven over et par af de rigtige fine.

Hey… var det ikke lige et par Camille støvler? Minsanten… jo og endda til under halvpris. Var tæt på at købe dem, men efter megen overvejelse sammen med Pernille, lod jeg dem blive. For det var de sorte jeg allerhelst vil have. De røde er super flotte og var taget med hvis penge ikke var et issue 😉

Prøver de her super fine stiletter i bedste Mary Jane stil. Super fierce og super rigtig meget mig. De skreg til mig… so what to do? 😉

Vi tog forbi Baresso ovenover Arnold Busck og fik et par sandwich hver og en latte. Vi sad og  catchede up og snakken gik som jeg havde forudsagt 😀 he he… vi fik grinet igennem. Fantastisk! Jeg elsker de lørdage hvor der bare er tid til sådan noget…også kunne vi alligevel godt have brugt mere tid. Jeg havde nemlig lovet at lave hjemmelavede burger til aftensmad, så måtte handle ind inden butikkerne lukkede.

Mange af billeder er allerede vist i løbet af lørdagen på instagram (chauthetiger) og på facebook. Følger du med der?

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

remember devo?