basically in basis

New in // nude stilettos

På Instagram har jeg jo teaset, at jeg har lavet ballade igen. Og her er det ene 🙂 Jagten på den perfekte nude farvet stilet har været storstilet men lidt i tavshed. Har virkelig prøvet mange nudefarvet med tiden. Så sent som i sommers kom der et par hjem fra ZARA, men de var desværre ikke optimale. Men nu er de fundet 😀 Det blev de i lørdags sammen med min søde veninde Pernille i Notabene. Vi skulle bare lige ose, men det blev mere end det for mig. For hjem derfra kom de her super skønne stiletter. Er det for meget at sige jeg “elsker dem” ? 🙂 jamen se dem engang, de har den perfekte højde, spidse snude, enkle stilet facon uden dikkedarer. Det hele forenet i en skøn forening i en varm nude farvet nuance. Ah…jeg blev forelsket lige med det samme, da jeg så dem og især efter at have trippet rundt i dem i butikken (så du det på Instagram?)

Jeg ved allerede at de vil gå til mange af mine ting i garderoben. Men mest af alt glæder jeg mig nok til solen og at det bliver varmt nok at gå med bare fødder i dem med en blomstret nederdel. Også opleve den forlængende effekt på mine små hobbit ben det siges at nude farvet stilletter giver. Win!

De er fra Roberta Festa og fås lige her.

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Årh hvor de lækre! De bliver så smukke til sommer. Jeg har også købt alt for mange sommer stiletter, der bare venter på at blive luftet 😉

  Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor man kan vinde et gavekort på 500 kr. til sko! Hvis det har interesse, så deltag her:
  http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/04/vind-et-gavekort-pa-500-kr-til-sko/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   ja, jeg synes de er syg lækre 🙂 var slet ikke i tvivl…kun økonomien holdt mig lidt tilbage.
   Ah…hvor skønt og luksus at du allerede har købt mange sommer stiletter. Nu skal varmen altså også bare komme! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh my! Du er da for vild! Hvor mange penge har du kastet efter sko de seneste måneder? 😉 Jeg VIL eje din skogarderobe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   I know 🙂 vil slet ikke tænke over hvor mange penge. Men jeg vil lige indskyde at der er blevet sluset rigtigt meget ud af min garderobe de sidste 2 måneder. Så de fleste sager som er kommet ind er faktisk købt for penge jeg har solgt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SMUKKE!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

basically in basis