Love Leather

on my wishlist

Hvis jeg måtte et par sager hjem kvit og frit, så var de her sager kommet hjem.

Sneakers til ventre er fra Reebok, vil helst have dem i sorte, men de er svære at finde. Fandt de hvide i Århus by, men de var udsolgt i min størrelse. De hvide i midten er fra NIKE model Airforce One. De er for fede, samtidig med at de ser skønne og behagelig ud.
Rygsækken er fra Alexander Wang og som har været i kikkerten i længere tid. Fik endelig gramset på den i Malmø lige før påske og det har bare gjort at jeg nu slet ikke kan glemme den. Den er så lækker. Er alle sagerne ikke skinsyge lækre?

Husk iøvrigt at følge bloggens facebook side her for der kommer snart en konkurrence kun for facebook brugere.

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love Leather