Windy spring

St. Bededagsferie

Det er St. Bededagsferie og det er lige med hygge og afslapning med gode venner. I aften er  vi inviteret til middag hos et vennepar. Der skal grilles lammekotelletter og marineret svinemørbrad. Jeg har lovet at medbringe marineret kæmpe Kina rejer med på spyd. Så skal vi smovse med god mad og vino.

I morgen er vi igen inviteret ud af en af mandens venner. Hvor heldig kan man lige være 🙂 Det var ellers meningen at gutterne skulle have vin smagning uden vedhæng og børn. Men change of plans, nu er det med alle koner og børn. Det bliver så hyggeligt. Vi tager lidt med hver. Jeg har igen lovet at medbringe kæmpe rejer og bage brød, men denne gang skal rejerne være marineret a la scampi. For aftenens tema er Italien, og dertil hørende vino og andet tilbehør.

Søndag skal vi ud og opleve Sakura festivalen med mine forældre. En tradition vi gør hvert år – I år bliver det også i Japans tegn for årets sommerferie går til Japan. Jeg glæder mig sindsygt meget. Manden har arbejdet der af flere omgange, så det bliver ham som er guide.  Mere om det senere.

Vi skal afsted lige om lidt til middag så det bliver bare kort. Ellers følg med mig på Instagram 🙂 jeg hedder chauthetiger.

Her et par billeder på Instagram fra igår som du gik glip af hvis du ikke følger med på Instagram 🙂

Hvad jeg havde på fødderne i går. Mine Isabel Marant sneakers. De er stadig en af faves og perfekt til sommer og sol.

JP som tager billeder af mor. Her er vi i det lokale center for at købe krydderurter og friske blomster til huset (gule roser).
Vi hapser også lige en Hortensia på vejen som skal plantes ud. Elsker bare foråret med alle de skønne blomster og farver der spirer.

Lækre krydderurter hos den lokale grønthandler 🙂

Der blev bagt burgerboller i går. Jeg lavede hjemmelavede burger fra bunden af. Det kan vi bedst lide. Det smager bare af mere. Vi fik bromand til middag og
JP´s veninde spiste med. Det er kræs og børnene elsker det.

Det hele serveret med en kold øl til os voksne og saft til børnene.

Det har ikke ligefrem været en slankeuge for os. I lørdags var vi til parmiddag med kæmpe Australske bøffer og masser af vino og andet lækkert. Søndag frokost hos mine forældre, ok det var ok sund mad. Det er ikke fordi vi laver usund mad. Men vi elsker bare mad og spiser nok lidt for meget til daglig.
Ugens menu har været:
Mandag: Chili Con Carne med ris
Tirsdag: Italienske kødboller med pasta
Onsdag: Ossobuco med tomatsalat og feta
Torsdag: Burger med frites

Følg mig på Instagram og bliv opdateret løbende 🙂 find mig derinde, jeg hedder chauthetiger. Ses vi derinde? 😉

SignaturChau

7 Kommentarer

 • Matilde

  Hej Chau!
  Tak for en god blog – nyder at læse med dagligt!

  Vil bare informere dig om, at når jeg engang imellem går ind på din blog, kommer der en blokeringskode frem, og jeg bliver nødt til at slukke min computer hele tiden, for at det går væk. Det er kun på din side den gør det – ikke på de andres blogge fra Bloggers Delight. Ved ikke, om der er andre, der har samme problem, men synes i hvert fald, at du lige skulle vide det 🙂

  Kh Matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Matilde,

   Jeg er meget glad for du læser med 🙂

   og tak fordi du har givet dig tid til at skrive. Jeg kan ikke sige hvad det er der er sket og hvad det skyldes du får en blokeringskode.
   jeg har sendt din besked videre til vores tekniske afdeling om de kan hjælpe. Mærkeligt at det kun er min blog det sker hos…øv…

   Håber de finder ud af hvad det er så du slipper for blokeringskode. Det er da træls!

   kh Chau 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Igen,

   Kunne jeg lokke dig at sende mig et screenshot af blokeringen du får 🙂

   pft.

   kh Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som om du udnytter weekenden på aller bedste vis!! 🙂
  Og de sneakers altså – Jeg er slemt misundelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det har været en fantastisk ferie/weekend. Det hele har været lidt spontant og ikke så meget planlagt. Men det er jo det som gør det godt. Elsker spontane påfund 🙂

   Jeg er altså også meget glad for IM sneakers 🙂 Skal du ikke snart have et par – du vil ikke fortryde det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder da alt for lækkert! Og lyder som en rigtig hyggelig weekend 🙂

  Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor jeg udlodder 10 par wayfarer solbrille! Deltag her, hvis det har interesse 🙂
  http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/04/vind-wayfarer-solbriller/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Vi har hygget os rigtigt meget med alt for meget god mad og vin.

   Kigger lige forbi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Windy spring