My saturday

want white stilettos

Jeg har fået solgt ud af min garderobe, faktisk den del, deriblandt også mine hvide læder kilehæle, som jeg synes er noget af det fineste. Men desværre var de ikke optimale for mine fødder for jeg er en 35 – 35,5 i sandaler og stiletter, så de har været lidt for store. Æv! Så jagten er gået ind efter et par hvide stiletter. Jeg så ikke nogen i går på vores bytur, til gengæld fandt jeg et par andre stiletter, som også er vild skønne. Du så dem nok på Instagram i går 😉 hvis du følger mig. Men de er ikke helt hvide, så det tæller ikke. Jeg viser dem snart her på bloggen.

Men til gengæld fandt jeg forleden dag de her skønne hvide basser fra Gianvito Rossi, tilgengæld er prisen det ikke. De er med den perfekte højde og med spids snude. Det kan også være lige meget nu for min størrelse er imidlertid blevet udsolgt 😉 Jeg fandt dem her, hvis du er interessseret. Synes de er noget af det mest perfekte par hvide stilettos.
Jeg er så meget til hvidt fodtøj i år, håber at finde på andre perfekte alternativer.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My saturday