my black shoe love

AIRFORCE ONE

paisley kjole/hm, airforce 1/nike, cardigan/etam, ur/pilgrim

Så blev det dagen hvor jeg kunne lufte bare ben i en kjole. Tror det er første dag på året hvor jeg har bare ben… – eller det er sådan jeg føler det. Juhuuu…det har været så fint vejr fra morgen stunden af. Og de har lovet mere af det gode vejr de næste kommende dage.

Med det gode vejr måtte der altså luftes ny kjole og nye sneakers. Faktisk har sneakers været hjemme i godt en måned (se instagram) men i dag skulle det være. Jeg har nævnt dem før på bloggen her hvor jeg vaklede mellem Reebok Classic eller de her. Det blev altså Airforce One som jeg løb efter og jeg har ikke fortrudt. De er fantastiske at gå i og ser godt ud i deres kridhvide look. Nu må vi se hvor længe de er hvide.

Jeg har siddet på kontoret det meste af dagen og knoklet igennem 😉 mens solen skinnede fra en skyfri himmel. Men det er nu dejligt alligevel med det gode vejr. Har I nydt det derude?

Nå, nu vil jeg gå i gang med at rede seng og gøre gæsteværelset klar til imorgen. Svigerfar kommer nemlig på visit med overnatning.

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

my black shoe love