mix of patterns

Almost summer

top/hm trend, bælte/2nd hand, nederdel/bik bok, cardigan/hm logg, lazio støvler/isabel marant, neglelak/yves rocher (gave)

 Igen er det mønster mix i den afdæmpede farveskala. Jeg har en ældre grå glimmer top som minder meget om denne fra Isabel Marant, modellen har den på uden noget indenunder, det synes jeg lige er modigt nok. Den er ret gennemsigtig, så jeg bærer den altid med en top indenunder. Nederdelen fra Bik Bok kom på, for den lyser op blandt det grå og sorte, samtidig med at den har gråt i sig, så den blendes egentlig ret godt med det andet. Hvis vejret var lidt varmere ville jeg have haft bare ben, men det er lige tidligt nok.

Fyret på arbejdet er også blevet slukket fordi drengene synes der har været for varmt i de uger med godt vejr. Med det har blot resulteret at der nu er koldere indenfor end udenfor. Ret vildt at man skal gå udenfor for at få varmen. Det gode vejr er imidlertid forsvundet, så nu er der også et par fyre som synes jakken skal beholdes på. Problemet er at nætterne er kolde, så borde, computer alt er isende koldt når man kommer om morgenen. Derfor har alle pigerne nu købt en radiator, så nu står der et lille oliefyr lige under mit bord. Ahh..det er godt. Men hold op der er koldt her, så det er bare om at komme på sin plads og får varmen 🙂 Så hvis I undrer Jer over at jeg har strømpebukser i godt vejr, så er det altså bare fordi der er mega koldt på kontoret, selvom der er godt vejr udenfor.

SignaturChau

1 kommentar

  • johannes

    Jeg er mega vild, med de der nederdele. De er bare så fine og super feminine.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mix of patterns