On my way

black´n black

skinny jeans – læder jakke/zara, t-shirt/cos, bælte – cypress støvler/ acne

Mit look var all black i onsdags, på ugens mest grå og regnfulde dag. Så tøjet matchet meget godt vejret. Det er altså også ret lunefuld, for det har været super flot de sidste par dage. Typisk dansk sommer! Det kan vende fra det ene på nul komma fem.
Hvilket passede mig udemærket, for jeg var uinspireret og endte i sorte jeans og en plain t-shirt. Udover en sort læderjakke og støvler. Done! Så tøjet var faktisk perfekt at have på i det kolde og klamme vejr.

I dag har jeg været lidt busted ovenpå PINK koncerten i går aftes i Jyskebank boks. Det var en flot scene opsætning og PINK gav den fuld gas – men hvorfor hulen har der ikke været nogen til at se på lyden??! Lyden var virkelig ringe – æv! Manden og jeg gik en time inden koncerten var færdig. Det var bare støj på støj synes vi. Ret ærgerligt. Også havde vi over 3 timers kørsel hjem til øen foran os, så vi syntes det var tiden at forlade stedet. Fik takkede mange tak til værterne for det gode mad og hyggelig aften med masser af grin. I aften skal vi til sommerfest i SFO og jeg nåede at slå en dej op inden jeg kørte på job i morges. Orkede det ikke i nat 😉 så jeg har lovet at lave flutes, små ruller rullet i salat og mynte (fra haven) og oksekødspølser, som kan komme på grillen. Vejret er fantastisk, så det er ret godt timet må man sige 😀 God fredag aften!

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my way