New in // embroidered bomber jacket

Bright summer

sweatshirt/acne, nederdel/bik bok, sneakers/nike, bælter/vintage

Et outfit fra sidste uge hvor sommeren var over Danmark imodsætning til i dag. Æv – nu står det i stænger og har gjort det meste af dagen.

Jeg valgte at tage min nye nederdel på sammen med en grå sweat og hvide sneakers. Og det blev til ovenstående outfit – det er bare med at bruge sommertøjet når man kan 🙂 Man ved aldrig hvornår man kommer til at bruge det igen. Mine hvide sneakers har jeg allerede brugt en del (se på Instagram) og de er ikke mindre end fantastiske at have på. De er stadig hvide efter ret meget brug hvilket jeg selv er overrasket over, at det overhovedet kan lade sig gøre 🙂

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // embroidered bomber jacket