red leather

Hot day

college bluse/hm, nederdel/a.wang, stiletter/roberta festa, ur/michael kors

Mit outfit i går på årets varmeste dag indtil nu. Så jeg hoppede i min A. Wang nederdel sammen med en plain top og sluttede af med mine nude stiletter. Hold da ferie det var skønt at have bare ben og bare fødder i stiletterne. Apropos stiletter så er jeg ovenud glad for de her og i den nude farvet udgave. De er det perfekte nude stiletter, mega glad for de endelig er fundet. Faktisk er jeg så glad for modellen at jeg overvejer at købe dem i den sorte udgave. Jeg har nemlig smidt mine ellers elskede lak stiletter ud. Dem har jeg på her.  De var simpelthen helt udtrådte til sidst 🙂 så de røg ud. Jeg har længe ledt efter et par som kunne erstatte dem, men forgæves. Og de her i nude går man simpelthen så godt i, også tænker jeg man kan altid bruge et par sorte klassiske pumps, ik? 😉

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Du har ret – Så jeg stemmer for at du køber de sorte 😉
  Og hvor er det bare et dejligt sommerligt outfit! Jeg glæder mig sådan til, at jeg til sommer kan iføre mig selv samme nederdel med (forhåbentligt) sommerbrune ben 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde. Du er også generelt altid enig med mig 🙂 Lige nu har jeg 2 sager i kikkerten…åh…hvad skal det være … kan ikke være begge. Dilemma.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Søde
  Jeg kan kun tilslutte mig denne Regina på facebook med Hot Ho Hot, for da jeg så billederne med dig i dette outfit og især det på facebook tænkte jeg bare wow nogle lækre stænger med de sko – du oser bare af sexyness.
  Eye rolls
  Kæmpe knus fra Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Søde dame,
   Du er så kær og tusind tak for dit fine kort. Mandlerne var for lækre!!! Se jeg sagde det er godt 🙂
   Jeg er så glad for jeg købte skoene, kan du set det? ha ha 😀
   knus, Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

red leather