Lige før weekend

mix of patterns

kjole/hm, sumac jakke/isabel marant, sneakers/isabel marant

Lige pt. er jeg ret vild med mønstermiks, hvilket også betyder at min nye jakke bliver brugt en del. Jeg er simpelthen så glad for den,
for den er perfekt til at sætte sammen med andet mønster. Her bruger jeg den sammen med min nye paisley mønsteret kjole
som begge er i samme farveskala bare med omvendt fortegn. Jakken har blå bund med boudeaux i og kjolen har en boudeaux bund med blåt i mønsteret.

Kjolen er jeg også meget glad for, den har jeg allerede brugt flere gange. Paisley mønsteret er fantastisk og snittet på kjolen skøn. Elsker at skørtet sidder lavt, nærmest peblum agtigt, også har kjolen lommer. “Win”, siger jeg 🙂 i det hele taget er outfittet her dejligt at have på, og toppet med sneakers. Så er jeg altså godt kørende (gående) 😉

Jeg har selv lagt mærke til at jeg har bevæget mig fra sort, gråt og hvidt (meget basistøj) her i vinteren til flere farver og mønstre i mit tøj. Jeg tænker det må skyldes årstiden, som gør jeg har lyst til at gå i farver og mønstre. I det hele taget er det meget mit humør og lyst som spiller ind hvad der kommer på om morgenen. Men jeg synes selv det er sjovt at stilen og farvepaletten har ændret sig uden at jeg har været det helt bevidst. Men jeg elsker stadig mine sager i sort, gråt og hvide basis tøj. Hvad med Jer, ændrer i også stil afhængig af årstiden?

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige før weekend