NEW IN // summer tunic

my black shoe love

Som de fleste piger er jeg vild med sko og støvler. Helt klart en af mine syndige laster for med tiden er der røget en del ind på den konto
(og en del også røget ud). Det er sko og støvler i alle nuancer og stile som vinder mit hjerte.

Her har jeg samlet et udvalg af mine “sorte” sko og støvler. De her 9 par er dem jeg bruger oftest pt. Der er vist ingen tvivl om jeg elsker sort fodtøj.
Det er første gang jeg laver et indlæg hvor jeg viser mine støvler og sko. Jeg er flere gange blevet spurgt om at lave et indlæg med mine sko og støvler,
men det er bare ikke blevet til noget før nu. Så bedre sent end aldrig, right? 🙂 enjoy.

Jeg starter med øverst fra venstre:
1. Pistol fra ACNE. Jeg tror de er de ældste her på billedet. Dem havde jeg ønsket i evigheder.   De er en perfekt klassisk sort støvle med god hæl og deres karakteristiske facon går til det meste. Er glad for at jeg endelig købte dem for prisen på dem er nærmest steget hvert år.

2. Track fra ACNE. De er forholdsvis nye – købt for et par måneder siden. Dem har jeg gået og kigget efter i laaang tid. Fik prøvet dem for mere end et år siden i str. 36 men de var alt for store til mine fusser, men da de så kom i str. 35 så gik jagten ind efter dem. Og endelig blev de mine. Dem går jeg virkelig godt i og med plateau fortil givet det bette mig lidt højde og det er ikke så skidt.

3. Cypress fra ACNE. Igen et par fra ACNE. Jeg synes de er gode til at ramme lige det jeg kan lide ved støvler. Men det er ikke alt de laver som vinder mit hjerte. Det er klart deres ankel støvler med en god hæl som hitter hos mig. Cypress er en hel igennem lækker læder støvler i tykt læder.  De er forholdsvise nye og blev købt nærmest lige efter Track. Det var heller ikke meningen, men min veninde tilbød mig at købe dem til en god pris. Så slog jeg altså til, for det er den første udgave af Cypress som jeg synes er flottest.

4. BAZIL fra Isabel Marant. Elsker at de har slangeskinds detalje i siden. De er mine favorit sneakers for de er med en lille indbygget hæl i hvilket gør at jeg kan holde ud at have dem på i længere tid. De er oftest dem jeg hopper i når jeg er på bytur.

5. LAZIO fra Isabel Marant. Et par total ønske støvler beklædt med blødt ponypels og min hidtil dyreste fodtøj. De blev hurtigt udsolgt alle vegne og umulige at opdrive. Men jeg var så heldig at finde dem i Trendsales og slog til. Det var iøvrigt de her støvler som satte en regel hos mig. Det betød at jeg kun måtte købe dem hvis jeg fik solgt ud af noget af min garderobe. Det lykkedes og de blev mine. Men min regel er efterhånden blevet en trend hos mig. Og det er godt for bank kontoen 🙂

Nederste række fra venstre:
1. Sneakers fra Sam Edelman. De er nok næstældst efter Pistol. De er i læder og med rigtige mange nitter og sten. Super bløde og rå sneaks. Det er tit dem jeg hopper i når jeg bare lige skal ned til købmanden.

2. ALMA fra ACNE. Det er et af de smukkeste støvler ever jeg har set. Elsker det revet ruskind og silhouetten på dem med den spidse snude. Stilen er retro på den lidt rokoko inspirerede facon, samtidig med at hælen er lav, hvilket gør dem super behagelig at have på. Dem fik jeg i julegave, så var ovenud lykkelig at få dem.

3. Sorte støvletter i ruskind fra H&M. De har været en fast inventar på kontoret fordi det er rart at have et par hæle som rescue, når man får uventet besøg på jobbet. De er helt enkle og går fint til jeans og nederdel.

4. Sorte læder loafers fra ZARA. De er også forholdsvis nye i garderoben. De er dog ikke nye, men købt i en second hand luksus butik. Har længe ledt efter et par sorte loafers, men det har ikke været let. Vil nemlig gerne have et par sorte med kvaster i læder og som skulle passe mine små fede hobbitfødder. Så de her er perfekte. Det er tit dem jeg smutter i om morgen (køresko) og skifter til hæle når jeg kommer på arbejde.

Det var lidt af min sorte sko/støvle samling 😀 Hvilket par kan du bedst lide?

SignaturChau

8 Kommentarer

 • Øv jeg bliver misundelig!! Heldigvis ejer jeg da Track og Pistol, hvilket trøster lidt, men jeg vil virkelig også gerne eje de to par fra Marant 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   åhh..søde Ida! Du har også en lækker kollektion synes jeg. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jamen søde Mus
  Det var da et mærkeligt spørgsmål, smiley – må jeg kun sige 1 par?
  Okay så- så bliver det helt klart Isabel Marant sneakersne, de popper bare lige i mine små øjne med det samme. Dernæst ville det blive Acne Alma, dem ville jeg dog hellere have i gul, bliver så glad i låget af dem.
  Knus knus fra Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, det er svært at kun vælge et par. Det er jeg jo det levende bevis på – ha ha. 😀
   Isabel Marant er også fantastiske, godt valg og Alma ja, de vil være perfekte til dine fusser. Faktisk er de fine alle sammen 😉
   Gul er en fantastisk, dog ikke noget jeg ville vælge til Alma 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lækker samling!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // summer tunic