In white shirt and printed trousers

NEW IN // summer tunic

tunika/bikbok, lazio støvler/isabel marant, ur/michael kors

Jeg var i byen i lørdags for at mødes med søde Pernille. Til café hygge og ose i Københavnstrup. Igen var det drøn hyggeligt og denne gang fik vi virkelig travet igennem strøget. Jeg fik samtidigt shoppet div. sommertøj, bla. tunika jeg har på. Jeg fandt 4 korte nederdele ….ahem… I know jeg er bare en sucker for nederdele. Hvilke nogle det er kan du allerede se på Instagram. Udover det kom der også et par jeans med blomster broderier på siden med hjem. Så det var en udmærket høst. Tunika er fra BIKBOK og de har iøvrigt udsalg derinde, så fik denne tunika for nærmest en slik. Den er super luftig og jeg tænker den vil være perfekt i Tokyo by til sommer med flade sandaler.

 

SignaturChau

2 Kommentarer

 • WOW hvor er den lækker! Og lidt marant-ish 🙂
  Den ville jeg gerne eje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Den er nemlig ret sød og marant´ish 😉
   Den var på udsalg hos BIKBOK fik den for nærmest en slik…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In white shirt and printed trousers