Almost summer

On my way

Så er jeg på vej til Herning til Pink koncert i Boxen. Jeg kommer i god tid, så tænker lidt at suse rundt i Herning centeret inden det hele går af staben. Det glæder jeg mig meget til, for jeg var helt vild med Pinks debut album som jeg nærmest kan teksterne på alle sange. Så jeg håber lidt at hun tager et par af de gamle numre op, også fordi de betyder noget for manden og jeg. Vi syntes nemlig albummet var ret godt. Sidst jeg var i Boxen var til Eric Clapton koncerten, normalt ikke en koncert jeg vil gå til, men blev inviteret med mad, fri drinks, fest og musik. Det siger jeg altså ikke nej til. Det var et fantastisk show med super god lyd og fed stemning, også kunne man jo skråle med de fleste numre med Mr. Slowhand. Fed oplevelse!

Denne gang er det også med mad i logen og udsigt over boxen. Jeg håber med ligeså god stemning og fantastisk show. Måske er jeg på Instagram 😉 med billeder fra aftenen. Så kig med der.

I mellem tiden vil jeg bare lige vise denne skønhed af en jakke. Den er selvfølgelig fra en ældre Isabel Marant kollektion, men ikke desto super skøn. Er bare vild med quiltet, printet små jakker i øjeblikket 😉 Er I ikke også det?

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Almost summer