Min weekend i billeder

red leather

skjortebluse/hm, læderbukser/hm trend, sandaler/cos

Sådan så jeg ud en dag i sidste uge – igen med min nye skjorte bluse og røde læderbukser. Det var også dagen hvor jeg for første gang i år luftede mine COS sandaler. Dem har jeg savnet 🙂 Det var skønt at have dem på igen og få dem luftet, endda med bare tæer. Det er så skønt at det gode vejr er over os. Det er virkelig tiltrængt med noget sol.

Det gør mig også mere aktiv, således at jeg i går og i dag fik løbeskoene på. For første gang i lang tid har jeg glædet mig til at få løbeskoene på. Det er altså så vildt! Det er længe siden jeg har haft det sådan. I går løb jeg ned til stationen fordi JP skulle med sin spejdertrup i Zoo. Så kunne jeg ligeså godt løbe istedet for at cykle derhen. I dag havde jeg et ærinde på posthuset med postpakker, så det var på med rygsækken og afsted 🙂 mens JP var på løbehjul. Og nu da jeg alligevel havde rygsækken, så fik vi handlet ind bl.a. salat til aftensmaden. Se hvad det gik til på Instagram. Jeg hedder chauthetiger 🙂

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Sophie

  Du er måske blevet spurgt om det her før, men så kommer det lige en gang til. Hvilken størrelse har du købt din bluse fra H&M i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg har købt den i str. 38 🙂 den er forresten i bomuld.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   Tak for svar. Så vil jeg fluks få købt min også. Den er så fin den bluse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Selv tak! Ja den er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend i billeder