Isabel marant jacket on instagram

Fineste hvide kjole & turen går til..

kjole/hm, hvide broques/topshop

Min nye og måske favorit sommerkjole i år må være denne her hvide sag fra H&M. Var slet ikke i tvivl, da jeg så den for et par måneder siden og klikkede den hjem. Jeg havde den på forleden dag for første gang på en flot sommerdag og den er simpelthen så skøn at have på. Den føler jeg mig godt tilpas i og den skal helt sikkert med til vores Japan tur. Apropos Japan tur så kan jeg slet ikke fatte at tiden flyver afsted. Vi skal afsted på under 3 uger – det er så crazy at tænke på. Glæder os helt vildt og i går modtog jeg vores Green Japan Rail Pass 1.class med posten. Jeg har også guiden går til Japan, som jeg lige skal have nær studeret inden afrejse. Vi rejser derned direkte, perfekt så vi har 11 timers flyvning. og er fremme når vi er der. Dejligt at vi slipper for transit i lufthavne. Vi har allerede lagt enkelte planer, hvad vi gerne vil se, bl.a. Disney World, Fuji Mountain, Japanesetea garden, templer, Osaka, Kyoto m.m. Min mand har været i Japan af flere omgange og arbejdet i Japan og han kan japansk. Det er så vildt og manden er helt sikker på at japanerne taler japansk til mig 🙂 det bliver sjovt at opleve og de vil nok undre sig over at det er manden som kan sproget og ikke jeg. (jeg er kineser) Jeg har dog lært enkelte sætninger, men det er desværre volapyk for mig. Vi får base i Tokyo by den første periode, hvor vi er så heldige at låne en lejlighed midt i Tokyo by af en af mandens venner, som er udstationeret med kone og børn. De rejser nemlig hjem til Danmark på ferie, så vi har tilbudt dem at låne vores hus, mens vi låner deres hjem. Det er så perfekt. Den sidste del af turen rejser vi rundt og bor på hotel.

En af mandens venner som er herboende japaner, skal tilfældigvis også til Japan. Han kommer med hans datter, mens vi er i Japan, og vi har aftalt at mødes. Vi er allerede inviteret til middag hos hans mor på 80. Det glæder jeg/vi  os også utrolig meget til, at komme til at opleve et rigtigt japansk hjem og opleve autentisk japansk mad 😀

Jeg tæller ned kan I tro.  Det bliver så surrealistisk og jeg glæder mig til at opleve hvordan JP synes om Japan og hvordan det er at opleve en helt anden kultur og ikke mindst klima.

Hvis der er nogen med gode tips og idéer vil jeg med kyshånd modtage dem.

Hvad med Jer? Har I nogen ferieplaner?

Billeder fra Instagram

SignaturChau

12 Kommentarer

 • ej det bliver så fedt med den tur.. og så ser du skøn ud i den kjole <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg glæder mig også meget, så kan ikke beskrive det med or 😀 tak søde for komplimenten.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smuk kjole 🙂
  OMG hvor jeg er misundelig på din Japanrejse, jeg vil så gerne til Japan. Det er min ultimative drømmerejse. Jeg håber at du vil lave nogle indlæg herfra og om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak 🙂
   Det hele er også så spændende!! OMG ja, det bliver fu… fantastisk 😀
   Jeg er ikke sikker på om jeg tager computeren med. Vil bare nyde det og leve i nuet uden alt for meget elektronik. Men er sikker på at jeg kommer til at tage mange billeder så skal nok dele ud 🙂
   Måske er jeg på instagram 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har desværre ingen tip til dig, men hold da op, hvor lyder det spændende det hele – især det med at besøge en japaner privat…. så får man altid lidt mere indsigt, end som helt almindelig turist 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det bliver så fedt og tiden nærmere sig – så jeg kan ikke rigtig forstå det. 🙂 jeg glæder mig til det hele, også at komme til at opleve et autentisk japansk hjem på helt nært hold 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johannes

  Virkelig en speciel kjole, Chau.

  I betragtning af, hvor gennemsigtig den er og hvor meget den viser,
  burde jeg anse den for, at være sådan lidt “sexy”,men..
  Den er faktisk bare virkelig smuk!

  Jeg kan rigtig godt lide, det sidste billede.
  Det minder mig om smalfilm fra 70’erne og klikkelyden fra filmfremviseren,
  fra min barndom.. bliver helt nostalgisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Mange tak søde. Jeg synes dog ikke denne kjole er sexy, men det er jo individuelt 😉
   jeg synes den er så fin og ikke mindst dejlig at have på.

   Det sidste billede er lavet i Instagram. Det er rigtigt, da giver sådan et look fra gamle dage.
   Du røber jo nærmest at du er old gammel med klikkelyden ha ha…
   Ps. du kan følge mig på Instagram 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej! Jeg gad godt til Japan igen! Har været der 4 gange. Dels fordi min søster har boet der og dels med min kæreste i påsken sidste år.

  I Tokyo ville jeg nok starte med Edo museet fordi det giver et godt overblik over byen og så tage til Asakusa templet. Der findes også nogle fine busture rundt i Tokyo med Sunrise tours

  Man bliver ofte anbefalet at tage på en éndagstur til Kamakura fra Tokyo men jeg vil klart anbefale Nikko i stedet. Det er virkelig et bemærkelsesværdigt sted.

  Jeg kan anbefale at tage i Onsen (bad i varme kilder) – omkring Hakone/Mount Fuji er der mange varme kilder og derfor onsen. Og så er der sjovt med søer man kan sejle på og vulkansk aktivitet

  og så skal man jo bare se alt hvad der står i guidebøgerne.

  Når jeg har været i Kyoto har vi cyklet. Det har fungeret rigtig fint.

  Restauranter:
  Når man lige ankommer og er træt efter 11 timers flyvning er det rart at kunne sætte sig til rette på en Gonpachi restaurant, der er japansk men ikke alt for mærkelig (og med menu kort man kan læse): http://www.gonpachi.jp/?lang=en

  Prøv også et teppanyaki sted

  Jeg synes også der er sjovt under togbanen i Shinjuku men det område kender din mand sikkert

  Hvis I bliver træt af det japanske:

  http://www.tyharborbrewing.co.jp/en/cicada/

  http://www.roti.jp/en/index.php

  Har også samlet nogle gode links her:

  http://geekgirlrevival.blogspot.dk/2012/01/japan-hjlp.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Kære Cecilie,

   1000 tak 🙂 for din kommentar. Det er fantastisk! Jeg skal printe den ud og gemme den til alle mine egne notater til turen.

   Manden har også planlagt vi skal cykle i Kyoto 🙂 og vi skal også prøve de varme bade. Glæder mig meget.

   Tak for links som jeg skal kigge lidt nærmere på 🙂

   kh Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nå. Havde skrevet en hel lang liste med anbefalinger men de er tilsyneladende forsvundet

  Har en lille samling af links her i stedet:

  http://geekgirlrevival.blogspot.dk/2012/01/japan-hjlp.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Din lange fine kommentar kom. Det er jeg meget glad for 🙂 det er fine idéer.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isabel marant jacket on instagram