Jabra event // casa magnifica

Fredag har været en god dag

nederdel/hm  trend, bælte/hm, jakke/isabel marant, sandaler/crocs

I dag er det min fødselsdag 😉 og dagen begyndte faktisk lidt skævt, for manden ringede kl. 3 i nat og spurgte om jeg kunne hente ham i København, det ville jeg selvfølgelig gerne. Han kunne ikke komme hjem efter et strategi møde. Så tumlede ud af sengen og vågnede langsomt op, men mine sanser var ikke helt vågne. Gik ind i toiletdøren og sæbedispenseren røg i vasken. Men vi kom begge to hjem i god behold.

Jeg har haft en dejlig dag med morgenbuffet i skolen sammen med JP, derefter på job og fik   klaret de sidste opgaver og overleveret dem som stadig er åbne. Solen skinnede hele dagen fra morgenstunden af og det er først nu der er let overskyet, så jeg valgte at give is på en solskinsdag til mine kolleger. Det har bare været en hel igennem dejlig dag 🙂

Outfittet her er fra i går. Jeg har ny flæse strut nederdel på og bælte. Begge sager købt på udsalg. Bemærk jeg har Crocs på 🙂 … jep du læste rigtigt. Det er første gang og ikke sidste gang kan jeg godt sige. Crocs er for mange de kulørte clogs som børn går med incl. min egen søn. Faktisk køber jeg hvert år 3 par til ham, en til skole, SFO og et par hjemme. Men jeg må sige at jeg altså også er blevet fan. Jeg blev inviteret til et Crocs event  hvor vi fik fortalt om design, tanken bag og hvordan de bliver produceret. Det var spændende og meget hyggeligt. Vi fik lejlighed til at prøve de forskellige modeller og var så heldig at vælge et par med hjem. De blev modellen Hurarache som vandt mit hjerte, men der var mange style som lækre, som I nok har set på Instagram. Jeg har gået med mine lige siden, også på jobbet. Selv mine mandlige kolleger kunne ikke gætte de var fra Crocs 😉 Jeg skal helt sikkert have mine med på ferie, de er nemlig vildt dejlige at have på og tager samtidigt en stor procent stød som vores fødder bliver udsat for daglig. Crocs har åbnet en flagship store ude i på Fisketorvet, så det er værd at smutte forbi der og kigge. For der er sommerudsalg. De har også en online butik lige her. Jeg gik derfra med et par herre sailor sko til manden. Han har døjet med smerter i achillesenen, så jeg tænker de måske kan hjælpe ham. Jeg skal have mor med derhen en dag, for hun skal klart have et par 🙂

SignaturChau

4 Kommentarer

 • johannes

  Den jakke, Chau.. Den er bare så absolut lækker, at den nærmest burde betegnes som tøj snyd 🙂 Den ville virke til jeans og shorts, på samme måde, som du får den til, at virke sammen med en lårkort. Det at den umarnerligt nydelige og solbrune model bærer den, giver naturligvis lige outfittet, det sidste pift! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville bestemt ikke have gættet, at sandalerne var fra crocs, hvis du ikke selv havde skrevet det – de er så smukke! 🙂

  Kunne være man lige skulle se nærmere på dem! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak for din kommentar 🙂 Jeg er meget glad for dem og har gået med dem nærmest hele tiden denne sommer. De er fantastiske at gå i så jeg har købt et par mere og et til min mor.
   Så jeg vil blot anbefale dem 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen altså…. Stort tillykke med fødselsdagen (lidt forsinket) – dejligt, at det blev en god dag!
  Og.. ja… man skulle ikke tro det var Crocs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jabra event // casa magnifica