White with stripes

Mønstermix igen

kjole/bik bok, quiltet jakke/isabel marant, lazio støvler/isabel marant, taske/zara

Jeg har haft en afslappende weekend, mest hygget med JP, for manden var til folkemøde på Bornholm. Vi tog i svømmehallen med hans veninde, hendes bror og mor. Vi hyggede os meget. Jo, så fandt vi en pung og vi lokaliserede ejermanden som også skulle svømme samme sted. Det var da pudsigt. Vi fik kr. 100,- til at købe is for som findeløn 🙂

I fredags så jeg sådan ud iført min bik bok kjole/tunica. Den fandt jeg på udsalg for snart en måneds tid siden og er blevet rigtig glad for den, for den er ikke mindre end fantastisk at have på. Det er den måde den er skåret på, med snører lige ved hoften som kan justeres lige efter ønske. Og printet på den er super flot, det er perfekt til at lave skabe et mønster mix. Som her hvor printet nærmest smelter i sammen med jakken.

Min kollega har allerede spurgt om jeg vil af med den 😉 ikke lige foreløbig var svaret. Desværre for hende, for jeg så den på udsalg og tænkte på hende, men på det tidspunkt var hun ikke så vild med den. Men i fredags var hun helt vild med den. så frasen “when you snooze – you loose” gælder vist meget godt her.

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White with stripes