Wearing my new boots

Jabra event // casa magnifica

For en lille uges tid siden blev jeg inviteret til hyggelig blogger event med lækkert mad, god musik og ikke mindst sammen med dejlige mennesker. Et event som jeg havde glædet mig meget til, for udgangspunktet var Jabras nyeste produkt høretelefoner “revo” og højtaler “Soulmate” på emnet. Jeg har nemlig arbejdet for firmaet, så det var selvfølgelig vildt spændende at se og følge med.  Eventet blev afholdt midt i København hos Casa Magnifica, et lille hyggelig sted med den mest fantastiske terrasse. Vi var så heldige at vejret var perfekt til terrasse hygge så vi nød stemningen og det gode vejr.

De nye lækre høre telefoner fra Jabra i lækkert design. De hedder revo. Hvor cool er de lige!!

2 søde piger som jeg fulgtes med og hyggede gevaldigt med. Mette og Louise.

Fyrene Boris og Kasper i køkkenet i fuld gang med at kokkere lækkert mad til os piger.

De går til den og vi glæder os endnu mere.

Thomas Madvig styrer musikken og sørger for der kommer god lyd ud til os.

Der bliver fortalt og præsenteret for det nye produkt. Jeg synes altid det er sjovt og spændende at høre vision og tankerne bag et produkt. Det giver en helhedsoplevelse og forståelse for produktet. Måske fordi jeg selv sidder i et firma hvor vi også tænker meget på idéen og bagom produktet i vores markedsføring. Bemærk hvor fleksibelt høretelefonerne er 🙂

Thomas fortæller om hans oplevelser med produkterne.

Vi får den ene lækker ret efter hinanden som alle nydes på terrassen.

Vi tester højtaleren “Soulmate” som spiller en god lyd og høretelefoner.

Til slut lækker rabarber dessert, som smagte mums!

Det er et lille hyggeligt intim sammenkomst, tror vi var maks. 10 piger. Vi fik alle lov til at vælge et af de lækre Jabra Produkter og der var mange som var i tvivl hvad de skulle vælge incl. mig 🙂 jeg endte med at vælge et par høretelefoner og jeg har ikke fortrudt det. De er allerede blevet flittigt brugt.

Manden har også prøvet dem, faktisk var han den første. Hans første udsagn var: “Imponerende” så det lover rigtigt godt. Han går meget op i lyd, så når det kommer fra ham, så er jeg ikke i tvivl 😉 Jeg har brugt dem jævnligt lige siden og jeg er også overbevist. Super god lyd og elsker fornemmelsen at være i et rum helt for mig selv når jeg har dem på 🙂

SignaturChau

3 Kommentarer

 • Det var sådan et godt arrangement! Jeg har virkelig fortrudt jeg ikke valgte høretelefonerne, æv 🙁 Ikke fordi den lille højttaler ikke er god og lækker, men jeg har en lignende i forvejen, og har ikke nogen gode høretelefoner. Kunne virkelig godt bruge sådan nogle derhjemme, når jeg vil spille rigtig højt og ikke genere andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det var et fedt arrangement som jeg egentlig gerne bare ville sidde længe hos. Fed terasse med sol, godt musik, drinks og god mad samt godt selskab. Hvad kan man mere ønske sig på en ganske almindelig hverdag?
   æv, du har fortrudt. Jeg har nemlig også et par Jabra højtaler hjemme som jeg glemte alt om, så det var godt jeg valgte høretelefonerne. Jeg har ønsket et par længe så det kom ret belejligt 🙂
   Jeg har linket til dig på indlægget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for en dejlig aften søde 🙂 Så fint indlæg 🙂 Var gerne blevet siddende der meget længere 🙂 Mmm, god mad, vin og lækker sol og lyd 🙂 Og hey, tak for links 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing my new boots