Isabel Marant Milla skirt

New In // H&M Trend flæse nederdel

Spottede denne skønne sag på Instagram og blev forelsket i den med det samme. Så jeg skyndte mig at komme forbi en Trend afdelingen og vupti var den min. Det er nok heller ikke nogen overraskelse for nogen at den kom med hjem. Ligesom de andre nederdele som er kommet hjem på det seneste, er denne også med smock i taljen og med flæser. Den minder meget om min Milla silkenederdel fra Isabel Marant ved første øjekast. Den har jeg nemlig været meget glad for, så søgte efter et alternativ. Men da jeg stod med den, kunne jeg godt se at den på ingen måde minder om nederdelen fra Isabel Marant, for denne er i et tykkere materiale og ca. 1,5 cm kortere i længden. Denne har 2 flæser imodsætning til Marant med 3,  og i silke. Marant virker umiddelbart mere flatterende med dens flæser og i silke. Den synes jeg stadig er flottest, hvis jeg skal sammenligne mellem de to. Men jeg er meget glad for denne her for den er bare bedst til prisen 😉 imodsætning til Isabel Marants priser.

 

SignaturChau

7 Kommentarer

 • Den er SÅ flot! Jeg stod også med dem i H&M i dag – Desværre synes jeg bare den er alt for godt til en på 177 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kort 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg synes også den er kort, så til dig på den være ultra kort. Nogle gange er det en fordel at være en lille lort 😉 Jeg har lige købt en sort flæsenederdel fra GANNI (fra sidste kollektion) Den er så fin og den er en del længere end dem fra H&M og Marant. GANNI vil passe super flot på dig og dine lange stænger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Lige sådan en jeg ledt efter hva for en h&m har du købt den i ?? Mon de har flere ??? Ser meget frem til at høre fra dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Den er fra 2 sæsoner siden og fås ikke længere i butikkerne. Du kan måske være heldig at finde den i Trendsales. jeg har desværre solgt min.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isabel Marant Milla skirt