Fineste hvide kjole & turen går til..

NEW IN // “street”

Følger du mig på Instagram? For så har du nok set at der landede en pakke fra Won Hundred til mig. I den lå de her babies hedder Street og jeg har været vilde med dem fra første færd.  Prisen til gengæld på kr. 1800,-  var jeg ikke vild med, så de blev lagt pænt på plads. Men de har ikke været glemt, så da de blev fundet i TS til en god pris, sprang jeg til. Jeg har altid haft en kærlighed for herre inspireret sko, så disse her med spids snue, kvaster og med en god hæl. Så er jeg altså hook. Elsker mixet eller blandingen af noget feminin og maskulin som til sammen skaber en fed kombination. Det synes jeg de her gør. Jeg vil bruge dem til feminine nederdele eller shorts med en sød top for at skabe kant. Eller med super skinny black jeans og en crispy hvid skjorte for et stramt og rent look 😉 håber det virker.

I aften skal jeg til 2 events og skal mødes med 2 søde piger inden. Det første event er et Jabra Event (dem med lyden) det bliver sjovt at høre/se det og for mig også lidt nostalgisk. For jeg har tidligere arbejdet for firmaet 😉 efter følgende skal jeg til E.L.F. cosmetics store sommerfest. Det bliver så hyggeligt! Kig evt. med på Instagram – find mig derinde – hedder chauthetiger
Hav en dejlig aften derude! <3

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fineste hvide kjole & turen går til..