Garden sushi grill party

short skirt mani

Lige pt. har jeg en mani med korte flæse nederdele. Kan bare ikke få nok af dem. Det kan man vist også godt fornemme her på bloggen 🙂 Så sent som i sidste uge var jeg forbi Fields og kom hjem med 4 korte nederdele (alle med flæser),  godt Chau! Hvad kan jeg sige jeg har et mani med korte nederdele lige i øjeblikket. Har altid elsket dem og lige nu er der så mange skønne at forelske sig i. Også er sommeren over os, så det er virkeligt tiltalende at de skal med hjem og nydes i det gode vejr.

Jeg  fandt også denne “snakeskin” nederdel i TS og er så glad for at den nu er min 😀 Den er fra Isabel Marant  med flæser i 100% silke.
Har jeg sagt det?.. men den bliver klart en keeper for a long time.

 

SignaturChau

4 Kommentarer

 • iiih den er sørme fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, det synes jeg også. Printet helt fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bliver du glad for 🙂
  Jeg er også så vild med korte flæsenederdele, de er så pæne. Og så får man pæne ben i dem:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det er jeg sikker på at jeg gør 🙂 mener du også har den 😉
   pt. er jeg totalt addicted til flæsenederdele…ha ha..
   ja, lige netop det med benene, kan vi godt lide 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garden sushi grill party