Say hello to Alma no. 2

Wearing Silea Skirt by IM

top/zara, silea skirt + sneakers/isabel marant

Der er udsalg alle vegne af lækre sager både i de fysiske og online butikker i øjeblikket. Og det er svært ikke at lade sig friste. Jeg kan lige så godt indrømme det. Jeg har lavet ballade igen og igen…  mest online. Det er der jeg har tid om aftenen og kigge rundt hjemmefra (ja, det var hvad jeg sagde til mig selv) var et smut forbi Filuca V og så kunne jeg ikke lade være med at klikke endnu en flæse nederdel hjem. Så nu har jeg 3 flæse nederdele i silke fra IM. Det er og bliver dem som jeg foretrække for pasformen er fantatisk. De er lavet i silke med det skønneste print. Det er bare dem som klart er lækrest af alle mine smock nederdele. De andre fra high street er også fine, men der er en klar forskel. Og sådan skal det også være i min optik,  når man punger over 2000,- kr. ud for et lille stykke stof 🙂 men hold op jeg er glad for dem. De kan redde en dårlig hår dag eller tøj dag … ha ha.. dem kan jeg regne med. Jeg har virkelig gået meget med den sorte, jeg købte sidste sommers, så den har været alle pengene værd. Den sidste i samlingen er med det fineste paisley mønsteret print (elsker print:-), den er lidt anderledes end de to andre ved at den er færre flæser fortil, men med plisseret flæser istedet for. Virkelig nice! Jeg har set at de er beskrevet som de kan bruges som top. Smart, men ikke noget jeg lige har overvejet, men nu er tippet givet videre.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Say hello to Alma no. 2