hovedløs

White and flowers

strik / hm, bukser / zara, airforce one sneakers / nike

Dette indlæg kunne godt være delt i to. Men nu blev det altså sådan 🙂
Del 1: Mit tøj i tirsdags på en dejlig solskinsdag. Jeg valgte at have mine blomster bukser og tynd strikbluse, fordi der stadig er koldt på kontoret. Det er faktisk varmere udenfor end indenfor, hvilket lyder mærkeligt. Men fyret på kontoret er sluttet, hvilket betyder huset når at blive helt gennem koldt i løbet af natten og temperaturen indenfor når først stuetemperatur om eftermiddagen. Det er mega træls! Især os piger sidder og fryser. En af mine kolleger sidder endda med fleece tæppe om benene lige ved vores transportable radiatorer. Jep, vi piger har simpelthen købt et oliefyr hver. For at få varmen sidder jeg tit udenfor til frokost.     Vi har taget temperaturen indenfor og målingen viser 15 grader, hvilket vi piger mener er alt for koldt. Er vi bare nogen frossenpinde?? Den nævnte kollega er faktisk sygemeldt i dag 🙁 ÆV!!

 Del 2: Lige efter arbejdet fik jeg hentet JP i SFO og sammen tog vi til den årlige skolehjem samtale. Her sidder jeg på skolegangen og venter til det bliver vores tur.
Samtalen gik over alt forventning og jeg er pave stolt over ham og faktisk ret oppe at køre over at høre at han befinder sig i den øvre ende både i dansk og matematik 😀 De havde test for 3 uger siden og udfra den bedømmer de børnenes læse-, skrive færdigheder, samt generel trivsel. De fik bl.a. 2 billeder og udfra dem skulle de hver især lave en historie helt efter egen idé. Så fik de læsetesten, som han også klaret super fint, han havde én fejl i hele testen! Han stortrivedes i klassen og han ratet selv at han kan lide at gå i skole og kan lide at læse højt i klassen. Han har mange legekammerater. Et af spørgsmålene var om han kunne lide at få en bog i gave og det ratet han negativt, hvilket ikke undrer mig overhovedet 😀 For vi gav ham et halv års abonnement på Anders And og det har ikke været nogen succes. Det blev givet i håb om at det kunne motivere ham i at læse noget mere. Så jeg kunne ikke lade være med at smile da jeg så det, for det bekræftede bare mine egne antagelser. Men jeg er så pavestolt over det flotte resultat fordi jeg ikke har været særlig imponeret over hans læse færdigheder den første halvdel af skoleåret. Det er ikke noget jeg har givet udtryk overfor ham, men hjemme har jeg læst med ham mindst en halv time og lavet øvelser med ham hver dag. Og det har bare givet bonus og været lidt Tigermom med ham 🙂

Han er en kvik dreng, men måske var han bare ikke moden nok til at komme i skole. Han er fra november. Det er ligesom det sidste halve år har været god for ham og vigtig for hans modenhed.

20130606-102043.jpg

Ovenpå en god samtale syntes jeg at han fortjente at blive forkælet. Han fik lov til at bestemme middagen og det blev til stegt flæsk med persillesovs. Så blev det sådan. Vi kørte mod Kongemosen og fik stegt flæsk for alle pengene 😀 hold op hvor vi smovsede. Jeg elsker det, men laver det ikke mere hjemme, det laver sådan noget svineri i mit køkken 😉 så vi spiser altid ude når vi skal have det.

20130606-102142.jpg

 

20130606-102201.jpg

 

 

SignaturChau

7 Kommentarer

 • Det lyder som en yndlingsdag, nå ja bortset fra temperaturen på kontoret (jeg har i øvrigt samme problem… men dog ikke 15 grader, nærmere 20…. men det føles koldt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det var en super dag og det slår alt det andet ud med kulde væk 🙂 jeg er så glad og stolt.
   ja, så ved du hvordan vi har det med de 15 grader ..brrrr… det er ikke sjovt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Er vild med dine Nike sko:) Hvordan er de i str? Jeg bruger 36 normalt, men ved ikke om det mon ku´være en idé at size op el. ned…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, jeg er også meget glad for dem. Jeg bruger str. 36 i sneakers, og fik fortalt at de er store i størrelsen. Så jeg købte dem i str. 35,5 og de passer mine fødder perfekt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Posgaard larsen

  Åh, elsker at du stadig elsker dine Zara blomster bukser – det samme gør jeg nemlig med mine. De er så fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Bukserne er jeg stadig ret glad for. De er så dejlig at have på og sommerlige med printet. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hovedløs