Fredag har været en god dag

Colors and patterns

t-shirt/cos, jakke/isabel marant, bukser/zara, sandaler/sam edelman

Mit outfit sidste uge hvor jeg var inviteret til Palmolive event på Toldboden. Har I set det på Instagram – chauthetiger. Jeg valgte de gamle zara bukser sammen med en t-shirt. Det hele er casual og jeg elsker det, for det er mega mageligt 😉 Jeg valgte at tage cyklen og toget ind til København. Jeg er ikke pendler i det daglige, men de gange jeg tager toget nyder jeg det virkeligt. Elsker jeg kan sidde og kigge ud mens landskabet kører forbi. Jeg slapper bevidst af og lader skulderne falde tungt og har ofte noget godt musik i ørerne. Jeg havde mine nye Jabra høretelefoner og forsvandt i mit eget lydunivers. De giver mig en total wow lydoplevelse også sidder de simpelthen så godt. Virkelig glad for dem!

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag har været en god dag