Colors and patterns

JP og hans tricks

Min søn har købt sit eget trick løbehjul og er vild med det. Han sviger det rundt omkring sig så jeg tænker hold op, jeg skal ikke stå i nærheden og få det i hovedet 😉 men der er styr over det. Han hopper op med det og noget af det fedeste er at hoppe op på riste, især når det sker helt lydløst 😉 Han har selv sparet op til det og fik det faktisk customized i butikken. Det er købt hos Mills i København og han valgte at parre et hvidt stel med sort styr med dødningehoved. Sådan – så fik han sit helt eget løbehjul. Og der er aldrig nogen andre som kommer til at tage hans.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colors and patterns