New In // Blouse And Leather Skirt

Black – Blonde – Beauty

 

Så et indlæg hos Miriam lige her og kunne selvfølgelig ikke dy mig at kigge lidt og følge hendes tip. Så jeg endte med at klikke de her fine sorte blonde stiletter hjem, selvom jeg ikke burde bruge penge (som slet ikke) og slet ikke på et par høje åbne stiletter. Men jeg synes simpelthen de ser så fine ud med den sorte blonde, hæl og plateau. Jeg er især glad for at de sidder til på foden fortil, for det er min erfaring at det er mest behageligt. Ja, så var de næsten sat ned med 70% 🙂 Nu er jeg bare spændt på at se om de lever op til forventninger og om de overhovedet passer, synes det er svært at bestille fodtøj online. For jeg ligger mellem 2 størrelse i enkelte mærker.

Du kan også kigge her og synde sammen med mig 🙂 der er virkelig mange fine sager. Et kig værd.

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Blouse And Leather Skirt