Oriental Lover

In A Mans World

skjorte / h&m men, bukser / filippa k , bælte / inwear, sandaler / cos, ur / omega

Det er ikke tit at jeg eller efterhånden et stykke tid siden sidst jeg har været i et coorporate outfit. Det afhænger meget af humør og om jeg skal noget. Tit er det møder som kan være en faktor for om det ryger på, men nogle gange kan jeg bare godt lide at være i et enkel klassisk outfit som her. Det er bare en blå herreskjorte og et par sorte habit bukser. For at det stadig er feminin valgte jeg at tage de høje stiletter på, løst hår og noget i ørerne.

Bukserne er min klare favorit, når det gælder pænere bukser. Der har Filippa K bare ramt lige i øjet. Selvom jeg husker de har været i den lidt dyrere ende, så har de været det hele værd. Jeg har prøvet flere bukser i denne stil i andre mærker, desværre er det min erfaring at de hurtigt mister facon eller bliver nusset i overfladen efter brug. De her er i en kvalitet med lidt uld og elastan i, som gør de falder flot og behagelige at have på. Bukserne har den perfekte taljehøjde synes jeg,  ikke for høje eller for lavt, så skjorten går op hele tiden. Mht. pris vil jeg personligt gerne give lidt mere for et par klassiske bukser, som man ved holder år efter år. Det er en fornøjelse at tage dem ud af skabet og vide at de bare sidder som de skal.

I aften skal jeg til et Reima event sammen med JP. Jeg tror aldrig han har oplevet at være med mig til event, selvom han tit har plaget om at komme med. Så det bliver hyggeligt at have ham med for første gang. Hav en dejlig fredag derude!

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oriental Lover