Click click

Mili-vibes

kjole/filippa k, bælte/zara kids, sandaler/sam edelman, ur/pilgrim

Sådan så jeg ud på en dejlig sommerdag i juli iført en ældre grøn sag. Kjolen er mindst 6 år gammelt og selvom den ikke bliver brugt så tit, så er det stadig en favorit i garderoben. Jeg tror det er snittet og kvaliteten, som gør at den stadig kan findes i garderoben. Den er nemlig skøn at have på. Bæltet, jeg har på hører dog ikke til kjolen, det er fra Zara. Det er nyt og fundet for en slik i Zaras drenge afdeling. Jeg synes det går fint til kjolens militær grønne nuance og giver kjolen lidt kant sammen med nitte sandalerne.

Københavns modeuge kører på fuld drøn i de her dage og desværre har jeg måtte takke nej tak til en række shows. Det kan ikke være anderledes med fuldtidsjob og rollen som  mor. Jeg klager ikke 😉 Men imorgen eftermiddag så har jeg weekend, og manden har lovet at hente sønnike, så har jeg mulighed for at deltage 🙂 Jeg skal mødes med hende her og bare hygge. Glæder mig allerede.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Click click