10 Års Bryllupsdag

Min weekend

blazer/zara, kjole/hm, bælte/paul smith, sandaler/cos

I fredags kom manden hjem med 10 langstilkede roser til mig for at markere vores 10 års dag. De er virkelig flotte. Vi har ikke rigtigt fejret dagen, for vi har haft gæster både lørdag og søndag. Jeg har haft en fantastisk weekend med grill i haven og bare hygge hjemme. Den ene dag havde manden købt en hel laks med hoved og hale. Ud af den fik han bl.a. lavet de bedste tilberedte laksebøffer marineret på grill. Mums! Det smagte fantastisk! Jeg stod for snobrødsdejen og der blev tændt op i udendørspejsen, så der blev lavet snobrød for alle pengene. Jeg har ikke lavet noget spændende end at være hjemme i weekenden og nydt det gode vejr. Om lørdagen fik JP og jeg lavet chokolade småkager, ren hygge inden han fik legekammerat på besøg i 7 timer. Manden var hjemme og fik spillet bold med drengene. Jeg selv, benyttede chancen at tage en lang cykeltur op til centeret, fik oset og handlet ind. Nogen gange er det bare rart med oceaner af tid og bare have lov til at ose. Ellers er weekenden gået med det sædvanlige rengøring, rydde op og jeg fik vasket køkkengulv. Det er så dejligt når det er gjort. Jeg fik også et flip med at ordne haven for ukrudt og fejet gård samt terrassen. Nogen gange går der bare en tornado i mig også skal det hele bare ordnes 😉

Mit outfit er fra sidste uge hvor jeg har min hvide kjole på igen. Den er jeg blevet ret glad for 🙂 den er enkel og nem at sætte andre ting og farver til. Her har jeg en blå blomstret blazer udover og et par stiletter. For mig er det bare et godt hverdags outfit til endnu en dag på kontoret. Hav en dejlig aften alle sammen!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Års Bryllupsdag